Sportsfysioterapeut Jesper Bo Hedeager

Fysioterapeut med speciale i sport, fysisk træner og funktionel neurologi-træner (Z-trainer).

Har arbejdet i over 10 år som praktiserende fysioterapeut på høj faglig og anerkendt fysioterapiklinik: Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik i Odense, med alle typer af klienter.

Jeg har ved et tilfælde ret tidligt i min karriere fået en specialinteresse for hoften, hoftedysplasi samt hvad der ellers rører sig i hoften og menneskekroppen. Jeg har på skrivende tidspunkt set over 350 hoftedysplasipatienter på klinikken.

Jeg samarbejder med flere af hoftekirurgerne samt de danske hofteforskere. Dette samarbejde bliver mere og mere interessant, samt bærer mere og mere frugt for jer patienter.

Jeg har arbejdet med både Olympiske og ParaOlympiske Medaljetagere, såvel som Verdensmestre og Europamestre. I et meget bredt udbud af sportsgrene som; Atletik, Bordtennis, Badminton, Ridning (dressur og spring), Fodbold, Amerikansk fodbold, Kørestolsrugby, Håndbold, Udspring, Kunstskøjteløb, Ballet og meget andet.

Jeg har igennem hele min fysioterapeutkarriere været medrejsende fysioterapeut på bla. Atletik- og Junioratletiklandsholdet, kørestolsrugbylandsholdet, paradressurlandsholdet, ledende fysioterapeut til ParaOlympiske Lege 2016 i Rio, samt arbejdet meget på klubniveau mm med bla. Odense Atletik & Amr. Fodbold. Jeg arbejder desuden med nogle af Danmarks bedste atleter på konsulent niveau, samt arbejder på konsulent niveau på mange udviklings-, trænings- og fysioterapeutisk relevante opgaver.

Jeg har haft fornøjelsen af at undervise på; Konferencer. Undervist læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, forskere, sportsklubber samt den helt almindelige dansker der gerne vil lære om sin egen krop.

Ved spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive en mail eller kontakte mig for en konsultation eller snak.

Sportsfysioterapeut,

Jesper Bo Hedeager

Fysioterapeut Jesper Bo Hedeager

Har du yderligere brug for hjælp, så kontakt mig via min klinik DIN PERSONLIGE FYSIOTERAPEUT & SPORTSKLINIK.